Aratouumea
~S¦_KS
Spam Wcielony
Respekt +163/-685
P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 5826
|
 |
« Odpowiedz #50 : Lipiec 17, 2008, 22:11:59 » |
|
 Buahahaha, le¿ê xD Ciotka, na czarn± mszê potrzebujê  Kawaleria szatana w ka¿d± pe³niê ksiê¿yca po¶wiêca 666 dziewic  Ciotka, chcesz wzi±æ udzia³?  hahaha Tak jasne ju¿ lece xD Zabawimy siê , przywi±¿e Ciê do ³ó¿ka i bêdê egzorcyzmy odprawiaæ  Pfff, chyba na odwrót  Ty-ofiara, ja-oprawca  Nie widzê innej opcji  Chyba ¿e w ksiêdza siê pobawisz, czasami lubi± ma³ych ch³opców  hahahaha i tu masz pecha ja lubiê dominowaæ ;] jeste¶ za m³ody do mnie, mam wiêcej si³ hahahah Ja nie mam si³? Ha, choæ na zapasy  Albo na si³owanie, nie masz szans kochana ;P
|
|
|
|
Buuu!! 
|
|
|
Naamah
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lipiec 17, 2008, 22:19:01 » |
|
ta ka¿dy facet jest wierny jak baba patrzy ^^ spokojnie maleñki k³adê Ciê na raz
|
|
|
|
|
|
|
Nefitys(wincent)
Administrator
Spamerek

Respekt +12/-2
P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 590
Antychryst
|
 |
« Odpowiedz #52 : Lipiec 17, 2008, 22:24:28 » |
|
ta ka¿dy facet jest wierny jak baba patrzy ^^ spokojnie maleñki k³adê Ciê na raz
Naamah ale czemu Ty taka zaborcza jestes  wybierz sobie jednego a drugiego mi zostaw  ja tez sie musze nad kims znecac 
|
|
|
|
|
|
|
griss
S¦_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 4840
Kochaj i szalej, nie pytaj co dalej.... :)
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lipiec 17, 2008, 22:26:37 » |
|
JA tu chcia³am sprostowanie z³o¿yæ!! UWAGA UWAGA Arat szuka dziewicy od pocz±tku edycji i ten w±tek sie ci±gnie w po³owie tematu, nie dajcie siê ludzie  Ps. Witam 
|
|
|
|
Pieprzyæ to co o nas mówi±, jeste¶my lud¼mi z pasj±.... Widzê ciê... 
|
|
|
Babcia Nerafka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lipiec 17, 2008, 22:29:04 » |
|
Naamah ale czemu Ty taka zaborcza jestes  wybierz sobie jednego a drugiego mi zostaw  ja tez sie musze nad kims znecac  to skoro sie dzielimy to ja chce sim0na 
|
|
|
|
|
|
|
griss
S¦_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #55 : Lipiec 17, 2008, 22:31:14 » |
|
Sim0n! Jest sprawa do Ciebie 
|
|
|
|
|
|
|
Nefitys(wincent)
Administrator
Spamerek

Respekt +12/-2
P³eæ: 
Antychryst
|
 |
« Odpowiedz #56 : Lipiec 17, 2008, 22:31:47 » |
|
Naamah ale czemu Ty taka zaborcza jestes  wybierz sobie jednego a drugiego mi zostaw  ja tez sie musze nad kims znecac  to skoro sie dzielimy to ja chce sim0na  ee jasne  najlepsze dla siebie  ja tez chce simona(to ze go nie znam to drugorzedna sprawa hihi  ) to bedziemy sie wymieniac  albo jak to ktos pisal na glownym-trojkaciki w modzie... 
|
|
|
|
|
|
|
griss
S¦_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #57 : Lipiec 17, 2008, 22:35:07 » |
|
Hmm.. kochana jeszcze nie wiesz, ¿e trójk±t nie mo¿e siê sk³adaæ z dwóch k±tów rozwartych 
|
|
|
|
|
|
|
Babcia Nerafka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #58 : Lipiec 17, 2008, 22:35:22 » |
|
Naamah ale czemu Ty taka zaborcza jestes  wybierz sobie jednego a drugiego mi zostaw  ja tez sie musze nad kims znecac  to skoro sie dzielimy to ja chce sim0na  ee jasne  najlepsze dla siebie  ja tez chce simona(to ze go nie znam to drugorzedna sprawa hihi  ) to bedziemy sie wymieniac  albo jak to ktos pisal na glownym-trojkaciki w modzie...  to tyle juz kombinujesz i nic z tego...  daj komus innmu...wymiena raz na miesiac moze byc...ale nerafek to za mlody, arat juz dla naamah muszi nowego mi podeslac ... Kris jest baaaardzo meski 
|
|
|
|
|
|
|
Doks
~S¦_KS
Ekspert Spamu
Respekt +68/-24
P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 1658
Pavulon\£owcyskór
|
 |
« Odpowiedz #59 : Lipiec 17, 2008, 22:39:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
griss
S¦_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #60 : Lipiec 17, 2008, 22:40:41 » |
|
Doks... jak ja dawno ciê na forum nie widzia³am
|
|
|
|
|
|
|
Doks
~S¦_KS
Ekspert Spamu
Respekt +68/-24
P³eæ: 
Pavulon\£owcyskór
|
 |
« Odpowiedz #61 : Lipiec 17, 2008, 22:41:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Naamah
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #62 : Lipiec 17, 2008, 22:42:46 » |
|
jaka zaborcza xD Próbuje ka¿dego kwiatka by wiedzieæ który najlepszy ot co xD Simona te¿ chce no ale co poradzê speszy³ siê cukiereczek i nie odpowiada.
|
|
|
|
|
|
|
griss
S¦_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #63 : Lipiec 17, 2008, 22:43:18 » |
|
Przed kim  Napisz do siê obije i bêdzie po sprawie 
|
|
|
|
|
|
|
Doks
~S¦_KS
Ekspert Spamu
Respekt +68/-24
P³eæ: 
Pavulon\£owcyskór
|
 |
« Odpowiedz #64 : Lipiec 17, 2008, 22:45:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nefitys(wincent)
Administrator
Spamerek

Respekt +12/-2
P³eæ: 
Antychryst
|
 |
« Odpowiedz #65 : Lipiec 17, 2008, 22:46:39 » |
|
Naamah ale czemu Ty taka zaborcza jestes  wybierz sobie jednego a drugiego mi zostaw  ja tez sie musze nad kims znecac  to skoro sie dzielimy to ja chce sim0na  ee jasne  najlepsze dla siebie  ja tez chce simona(to ze go nie znam to drugorzedna sprawa hihi  ) to bedziemy sie wymieniac  albo jak to ktos pisal na glownym-trojkaciki w modzie...  to tyle juz kombinujesz i nic z tego...  daj komus innmu...wymiena raz na miesiac moze byc...ale nerafek to za mlody, arat juz dla naamah muszi nowego mi podeslac ... Kris jest baaaardzo meski  jestem niesmiala  raz na miesiac? no dobra,jestem ugodowa to niech Ci bedzie  Neraf mi wiekeim pasuje^^ a Krisa ci zostawie miej cos z zycia  My po prostu jestesmy towarzyskie 
|
|
|
|
|
|
|
griss
S¦_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #66 : Lipiec 17, 2008, 22:47:11 » |
|
Arat to menel nie wiesz o tym  Mówisz jakby¶ nie zna³  A Sim0n no.... chocia¿ ja widzê, ze i na Krisa posz³o  Ma sie tych fajnych facetów w koalicji 
|
|
|
|
|
|
|
Doks
~S¦_KS
Ekspert Spamu
Respekt +68/-24
P³eæ: 
Pavulon\£owcyskór
|
 |
« Odpowiedz #67 : Lipiec 17, 2008, 22:48:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
griss
S¦_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #68 : Lipiec 17, 2008, 22:49:36 » |
|
Nom... jak tu siê z dwiema umówiæ 
|
|
|
|
|
|
|
|
Babcia Nerafka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #70 : Lipiec 17, 2008, 22:57:08 » |
|
Naamah ale czemu Ty taka zaborcza jestes  wybierz sobie jednego a drugiego mi zostaw  ja tez sie musze nad kims znecac  to skoro sie dzielimy to ja chce sim0na  ee jasne  najlepsze dla siebie  ja tez chce simona(to ze go nie znam to drugorzedna sprawa hihi  ) to bedziemy sie wymieniac  albo jak to ktos pisal na glownym-trojkaciki w modzie...  to tyle juz kombinujesz i nic z tego...  daj komus innmu...wymiena raz na miesiac moze byc...ale nerafek to za mlody, arat juz dla naamah muszi nowego mi podeslac ... Kris jest baaaardzo meski  jestem niesmiala  raz na miesiac? no dobra,jestem ugodowa to niech Ci bedzie  Neraf mi wiekeim pasuje^^ a Krisa ci zostawie miej cos z zycia  My po prostu jestesmy towarzyskie  Tylko dbaj mi o wnusia... co by korona z glowki nie spadal.... skoro raz w miesiacu pasuje to mamy uklad... ale gdzie najbardziej zaintersowany... az tak nie smialy Kris to nie zle ciacho...zaraz mi glowe zmyje na gg jak tu dotrze  wielu od was nie znam... ale w eilte pl... nich ich szlag... jest na kim oko zarzucic a nasz Sauron....mrrrrrr 
|
|
|
|
|
|
|
griss
S¦_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #71 : Lipiec 17, 2008, 22:59:58 » |
|
Takie buty.... hahaha  Nie wiedzia³am, ¿e Sim0n taki... 
|
|
|
|
|
|
|
Aratouumea
~S¦_KS
Spam Wcielony
Respekt +163/-685
P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 5826
|
 |
« Odpowiedz #72 : Lipiec 17, 2008, 23:01:28 » |
|
motyla noga, jaka rozmowa mnie ominê³a! G³upie przegl±darki! popsiu³y siê! Wrrrr... O czym gadacie, bo ja nie w temacie 
|
|
|
|
Buuu!! 
|
|
|
griss
S¦_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #73 : Lipiec 17, 2008, 23:02:00 » |
|
O Sim0nie i seksie grupowym 
|
|
|
|
|
|
|
Babcia Nerafka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #74 : Lipiec 17, 2008, 23:04:18 » |
|
motyla noga, jaka rozmowa mnie ominê³a! G³upie przegl±darki! popsiu³y siê! Wrrrr... O czym gadacie, bo ja nie w temacie  kontynuujemy watek z froum... ale simon sie wykreca..chyba ze ma blokade na pregladarce i pewne tresci nie sa pokazane 
|
|
|
|
|
|
|
|