Aratouumea
~SÂŚ_KS
Spam Wcielony
Respekt +163/-685
|
 |
« Odpowiedz #50 : Lipiec 17, 2008, 22:11:59 » |
|
 Buahahaha, le¿ê xD Ciotka, na czarn¹ mszê potrzebujê  Kawaleria szatana w ka¿d¹ pe³niê ksiê¿yca poœwiêca 666 dziewic  Ciotka, chcesz wzi¹Ì udzia³?  hahaha Tak jasne ju¿ lece xD Zabawimy siê , przywi¹¿e Ciê do ³ó¿ka i bêdê egzorcyzmy odprawiaÌ  Pfff, chyba na odwrót  Ty-ofiara, ja-oprawca  Nie widzê innej opcji  Chyba ¿e w ksiêdza siê pobawisz, czasami lubi¹ ma³ych ch³opców  hahahaha i tu masz pecha ja lubiê dominowaÌ ;] jesteœ za m³ody do mnie, mam wiêcej si³ hahahah Ja nie mam si³? Ha, choÌ na zapasy  Albo na si³owanie, nie masz szans kochana ;P
|
|
|
|
Buuu!! 
|
|
|
Naamah
Gość
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lipiec 17, 2008, 22:19:01 » |
|
ta kaÂżdy facet jest wierny jak baba patrzy ^^ spokojnie maleĂąki kÂładĂŞ CiĂŞ na raz
|
|
|
|
|
|
|
Nefitys(wincent)
Administrator
Spamerek

Respekt +12/-2
Antychryst
|
 |
« Odpowiedz #52 : Lipiec 17, 2008, 22:24:28 » |
|
ta kaÂżdy facet jest wierny jak baba patrzy ^^ spokojnie maleĂąki kÂładĂŞ CiĂŞ na raz
Naamah ale czemu Ty taka zaborcza jestes  wybierz sobie jednego a drugiego mi zostaw  ja tez sie musze nad kims znecac 
|
|
|
|
|
|
|
griss
SÂŚ_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
Kochaj i szalej, nie pytaj co dalej.... :)
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lipiec 17, 2008, 22:26:37 » |
|
JA tu chciaÂłam sprostowanie zÂłoÂżyĂŚ!! UWAGA UWAGA Arat szuka dziewicy od poczÂątku edycji i ten wÂątek sie ciÂągnie w poÂłowie tematu, nie dajcie siĂŞ ludzie  Ps. Witam 
|
|
|
|
PieprzyĂŚ to co o nas mĂłwiÂą, jesteÂśmy ludÂźmi z pasjÂą.... WidzĂŞ ciĂŞ... 
|
|
|
Babcia Nerafka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lipiec 17, 2008, 22:29:04 » |
|
Naamah ale czemu Ty taka zaborcza jestes  wybierz sobie jednego a drugiego mi zostaw  ja tez sie musze nad kims znecac  to skoro sie dzielimy to ja chce sim0na 
|
|
|
|
|
|
|
griss
SÂŚ_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
|
 |
« Odpowiedz #55 : Lipiec 17, 2008, 22:31:14 » |
|
Sim0n! Jest sprawa do Ciebie 
|
|
|
|
|
|
|
Nefitys(wincent)
Administrator
Spamerek

Respekt +12/-2
Antychryst
|
 |
« Odpowiedz #56 : Lipiec 17, 2008, 22:31:47 » |
|
Naamah ale czemu Ty taka zaborcza jestes  wybierz sobie jednego a drugiego mi zostaw  ja tez sie musze nad kims znecac  to skoro sie dzielimy to ja chce sim0na  ee jasne  najlepsze dla siebie  ja tez chce simona(to ze go nie znam to drugorzedna sprawa hihi  ) to bedziemy sie wymieniac  albo jak to ktos pisal na glownym-trojkaciki w modzie... 
|
|
|
|
|
|
|
griss
SÂŚ_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
|
 |
« Odpowiedz #57 : Lipiec 17, 2008, 22:35:07 » |
|
Hmm.. kochana jeszcze nie wiesz, Âże trĂłjkÂąt nie moÂże siĂŞ skÂładaĂŚ z dwĂłch kÂątĂłw rozwartych 
|
|
|
|
|
|
|
Babcia Nerafka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #58 : Lipiec 17, 2008, 22:35:22 » |
|
Naamah ale czemu Ty taka zaborcza jestes  wybierz sobie jednego a drugiego mi zostaw  ja tez sie musze nad kims znecac  to skoro sie dzielimy to ja chce sim0na  ee jasne  najlepsze dla siebie  ja tez chce simona(to ze go nie znam to drugorzedna sprawa hihi  ) to bedziemy sie wymieniac  albo jak to ktos pisal na glownym-trojkaciki w modzie...  to tyle juz kombinujesz i nic z tego...  daj komus innmu...wymiena raz na miesiac moze byc...ale nerafek to za mlody, arat juz dla naamah muszi nowego mi podeslac ... Kris jest baaaardzo meski 
|
|
|
|
|
|
|
Doks
~SÂŚ_KS
Ekspert Spamu
Respekt +68/-24
Pavulon\ÂŁowcyskĂłr
|
 |
« Odpowiedz #59 : Lipiec 17, 2008, 22:39:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
griss
SÂŚ_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
|
 |
« Odpowiedz #60 : Lipiec 17, 2008, 22:40:41 » |
|
Doks... jak ja dawno ciĂŞ na forum nie widziaÂłam
|
|
|
|
|
|
|
Doks
~SÂŚ_KS
Ekspert Spamu
Respekt +68/-24
Pavulon\ÂŁowcyskĂłr
|
 |
« Odpowiedz #61 : Lipiec 17, 2008, 22:41:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Naamah
Gość
|
 |
« Odpowiedz #62 : Lipiec 17, 2008, 22:42:46 » |
|
jaka zaborcza xD PrĂłbuje kaÂżdego kwiatka by wiedzieĂŚ ktĂłry najlepszy ot co xD Simona teÂż chce no ale co poradzĂŞ speszyÂł siĂŞ cukiereczek i nie odpowiada.
|
|
|
|
|
|
|
griss
SÂŚ_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
|
 |
« Odpowiedz #63 : Lipiec 17, 2008, 22:43:18 » |
|
Przed kim  Napisz do siĂŞ obije i bĂŞdzie po sprawie 
|
|
|
|
|
|
|
Doks
~SÂŚ_KS
Ekspert Spamu
Respekt +68/-24
Pavulon\ÂŁowcyskĂłr
|
 |
« Odpowiedz #64 : Lipiec 17, 2008, 22:45:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nefitys(wincent)
Administrator
Spamerek

Respekt +12/-2
Antychryst
|
 |
« Odpowiedz #65 : Lipiec 17, 2008, 22:46:39 » |
|
Naamah ale czemu Ty taka zaborcza jestes  wybierz sobie jednego a drugiego mi zostaw  ja tez sie musze nad kims znecac  to skoro sie dzielimy to ja chce sim0na  ee jasne  najlepsze dla siebie  ja tez chce simona(to ze go nie znam to drugorzedna sprawa hihi  ) to bedziemy sie wymieniac  albo jak to ktos pisal na glownym-trojkaciki w modzie...  to tyle juz kombinujesz i nic z tego...  daj komus innmu...wymiena raz na miesiac moze byc...ale nerafek to za mlody, arat juz dla naamah muszi nowego mi podeslac ... Kris jest baaaardzo meski  jestem niesmiala  raz na miesiac? no dobra,jestem ugodowa to niech Ci bedzie  Neraf mi wiekeim pasuje^^ a Krisa ci zostawie miej cos z zycia  My po prostu jestesmy towarzyskie 
|
|
|
|
|
|
|
griss
SÂŚ_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
|
 |
« Odpowiedz #66 : Lipiec 17, 2008, 22:47:11 » |
|
Arat to menel nie wiesz o tym  MĂłwisz jakbyÂś nie znaÂł  A Sim0n no.... chociaÂż ja widzĂŞ, ze i na Krisa poszÂło  Ma sie tych fajnych facetĂłw w koalicji 
|
|
|
|
|
|
|
Doks
~SÂŚ_KS
Ekspert Spamu
Respekt +68/-24
Pavulon\ÂŁowcyskĂłr
|
 |
« Odpowiedz #67 : Lipiec 17, 2008, 22:48:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
griss
SÂŚ_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
|
 |
« Odpowiedz #68 : Lipiec 17, 2008, 22:49:36 » |
|
Nom... jak tu siĂŞ z dwiema umĂłwiĂŚ 
|
|
|
|
|
|
|
|
Babcia Nerafka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #70 : Lipiec 17, 2008, 22:57:08 » |
|
Naamah ale czemu Ty taka zaborcza jestes  wybierz sobie jednego a drugiego mi zostaw  ja tez sie musze nad kims znecac  to skoro sie dzielimy to ja chce sim0na  ee jasne  najlepsze dla siebie  ja tez chce simona(to ze go nie znam to drugorzedna sprawa hihi  ) to bedziemy sie wymieniac  albo jak to ktos pisal na glownym-trojkaciki w modzie...  to tyle juz kombinujesz i nic z tego...  daj komus innmu...wymiena raz na miesiac moze byc...ale nerafek to za mlody, arat juz dla naamah muszi nowego mi podeslac ... Kris jest baaaardzo meski  jestem niesmiala  raz na miesiac? no dobra,jestem ugodowa to niech Ci bedzie  Neraf mi wiekeim pasuje^^ a Krisa ci zostawie miej cos z zycia  My po prostu jestesmy towarzyskie  Tylko dbaj mi o wnusia... co by korona z glowki nie spadal.... skoro raz w miesiacu pasuje to mamy uklad... ale gdzie najbardziej zaintersowany... az tak nie smialy Kris to nie zle ciacho...zaraz mi glowe zmyje na gg jak tu dotrze  wielu od was nie znam... ale w eilte pl... nich ich szlag... jest na kim oko zarzucic a nasz Sauron....mrrrrrr 
|
|
|
|
|
|
|
griss
SÂŚ_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
|
 |
« Odpowiedz #71 : Lipiec 17, 2008, 22:59:58 » |
|
Takie buty.... hahaha  Nie wiedziaÂłam, Âże Sim0n taki... 
|
|
|
|
|
|
|
Aratouumea
~SÂŚ_KS
Spam Wcielony
Respekt +163/-685
|
 |
« Odpowiedz #72 : Lipiec 17, 2008, 23:01:28 » |
|
motyla noga, jaka rozmowa mnie ominĂŞÂła! GÂłupie przeglÂądarki! popsiuÂły siĂŞ! Wrrrr... O czym gadacie, bo ja nie w temacie 
|
|
|
|
Buuu!! 
|
|
|
griss
SÂŚ_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
|
 |
« Odpowiedz #73 : Lipiec 17, 2008, 23:02:00 » |
|
O Sim0nie i seksie grupowym 
|
|
|
|
|
|
|
Babcia Nerafka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #74 : Lipiec 17, 2008, 23:04:18 » |
|
motyla noga, jaka rozmowa mnie ominĂŞÂła! GÂłupie przeglÂądarki! popsiuÂły siĂŞ! Wrrrr... O czym gadacie, bo ja nie w temacie  kontynuujemy watek z froum... ale simon sie wykreca..chyba ze ma blokade na pregladarce i pewne tresci nie sa pokazane 
|
|
|
|
|
|
|
|