Naamu¶
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #150 : Lipiec 18, 2008, 19:02:27 » |
|
Ciocia Naamah ma 19 lat xD
|
|
|
|
|
|
|
Star Dust
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #151 : Lipiec 18, 2008, 19:03:37 » |
|
Ciocia Naamah ma 19 lat xD
hahahah chyba skonczylas 19 lat 6 lat temu... stara krowa jak sie odlamadza xD 
|
|
|
|
|
|
|
Kris
IvanCordoso
Moderator Globalny
Spamer

Respekt +45/-22
P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 663
|
 |
« Odpowiedz #152 : Lipiec 18, 2008, 19:34:11 » |
|
a jak sadzicie czemu na mnie ciocia wola  starszych to i ja wole  ... nie prawdaz Kris ;P Ale ja mam dopiero 21 
|
|
|
|
Nie bierz ¿ycia na serio - i tak nie wyjdziesz z niego ¿ywy ...
|
|
|
Star Dust
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #153 : Lipiec 18, 2008, 19:40:17 » |
|
a jak sadzicie czemu na mnie ciocia wola  starszych to i ja wole  ... nie prawdaz Kris ;P Ale ja mam dopiero 21  a kto to nie raczny na gg napisac... w zywe oczy klamac.. no kurcze czy ja musze sie przyznac by reszta tez napisala prawde 
|
|
|
|
|
|
|
Neraf
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #154 : Lipiec 18, 2008, 21:15:11 » |
|
a jak sadzicie czemu na mnie ciocia wola  starszych to i ja wole  ... nie prawdaz Kris ;P Ale ja mam dopiero 21  Hmm zdjêcie mówi co innego ^^
|
|
|
|
|
|
|
Naamu¶
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #155 : Lipiec 18, 2008, 22:04:10 » |
|
pffy stara krowa wypraszam sobie  Mam 22 latka Ty jeste¶ stara babcia gwiazdeczka hahahaha Dust jak nie znajdziemy tutaj to zawsze na Comx mo¿na hahahah xD Nerafik kiedy Ciê odbanuj± 
|
|
|
|
|
|
|
Aratouumea
~S¦_KS
Spam Wcielony
Respekt +163/-685
P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 5826
|
 |
« Odpowiedz #156 : Lipiec 18, 2008, 22:19:28 » |
|
Gra kto¶ na s3 com Classic?  Bo jako¶ tak samotnie tam jest...
|
|
|
|
Buuu!! 
|
|
|
Neraf
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #157 : Lipiec 18, 2008, 22:57:40 » |
|
pffy stara krowa wypraszam sobie  Mam 22 latka Ty jeste¶ stara babcia gwiazdeczka hahahaha Dust jak nie znajdziemy tutaj to zawsze na Comx mo¿na hahahah xD Nerafik kiedy Ciê odbanuj±  Nigdy xDNapisz do Tiena,to mnie odbanuje  Banicja nie jest z³a:P
|
|
|
|
|
|
|
Star Dust
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #158 : Lipiec 18, 2008, 23:04:36 » |
|
a Nerafek to czwemu na gg nie siedzi.... i czemu nie na dzadzy... cos mi podstepem pachnie  Naamah ty wueku nie zanizaj 
|
|
|
|
|
|
|
Kris
IvanCordoso
Moderator Globalny
Spamer

Respekt +45/-22
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #159 : Lipiec 19, 2008, 01:15:02 » |
|
a jak sadzicie czemu na mnie ciocia wola  starszych to i ja wole  ... nie prawdaz Kris ;P Ale ja mam dopiero 21  Hmm zdjêcie mówi co innego ^^ Jakie zdjêcie? To ¿e wygl±dam na 18 to ja wiem 
|
|
|
|
|
|
|
d¿ad¿a
~S¦_KS
Forumowicz
Respekt +10/-3
P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 223
Mistrz w lizaniu znaczków
|
 |
« Odpowiedz #160 : Lipiec 19, 2008, 01:17:26 » |
|
Powiedzia³bym,¿e na 28-39,ale moje oczka mo¿e siê myl±:P
|
|
|
|
|
|
|
Kris
IvanCordoso
Moderator Globalny
Spamer

Respekt +45/-22
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #161 : Lipiec 19, 2008, 01:21:06 » |
|
Kogo mia³e¶ na my¶li?
|
|
|
|
|
|
|
Star Dust
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #162 : Lipiec 19, 2008, 01:22:40 » |
|
Kogo mia³e¶ na my¶li? ja nic mu nie mowialm 
|
|
|
|
|
|
|
d¿ad¿a
~S¦_KS
Forumowicz
Respekt +10/-3
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #163 : Lipiec 19, 2008, 01:23:30 » |
|
Kogo mia³e¶ na my¶li? Przecie¿ o sobie nie mówi³em  Tak twoje zdjêcie w filmiku mi to mówi  Poza tym Kris ty masz zonê 
|
|
|
|
|
|
|
Kris
IvanCordoso
Moderator Globalny
Spamer

Respekt +45/-22
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #164 : Lipiec 19, 2008, 01:39:59 » |
|
Kogo mia³e¶ na my¶li? Przecie¿ o sobie nie mówi³em  Tak twoje zdjêcie w filmiku mi to mówi  Poza tym Kris ty masz zonê  Ciekawe sk±d ty masz takie informacje skoro siê nie znamy 
|
|
|
|
|
|
|
d¿ad¿a
~S¦_KS
Forumowicz
Respekt +10/-3
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #165 : Lipiec 19, 2008, 01:50:53 » |
|
Kogo mia³e¶ na my¶li? Przecie¿ o sobie nie mówi³em  Tak twoje zdjêcie w filmiku mi to mówi  Poza tym Kris ty masz zonê  Ciekawe sk±d ty masz takie informacje skoro siê nie znamy  A kim by³a ta urocza kobieta obok ciebie co j± obejmowa³e¶?
|
|
|
|
|
|
|
Kris
IvanCordoso
Moderator Globalny
Spamer

Respekt +45/-22
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #166 : Lipiec 19, 2008, 01:53:25 » |
|
Kogo mia³e¶ na my¶li? Przecie¿ o sobie nie mówi³em  Tak twoje zdjêcie w filmiku mi to mówi  Poza tym Kris ty masz zonê  Ciekawe sk±d ty masz takie informacje skoro siê nie znamy  A kim by³a ta urocza kobieta obok ciebie co j± obejmowa³e¶? Zdjêcie by³o skomentowane z tego co pamiêtam, wiêc przypomne ¿e jest do¶æ nieaktualne bo jest chyba sprzed 4 lat. A kobieta ... mo¿e i urocza 
|
|
|
|
|
|
|
Star Dust
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #167 : Lipiec 19, 2008, 06:10:23 » |
|
Kogo mia³e¶ na my¶li? Przecie¿ o sobie nie mówi³em  Tak twoje zdjêcie w filmiku mi to mówi  Poza tym Kris ty masz zonê  a juz sadzilam ze wiesz cos czego ja nie wiem 
|
|
|
|
|
|
|
griss
S¦_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 4840
Kochaj i szalej, nie pytaj co dalej.... :)
|
 |
« Odpowiedz #168 : Lipiec 19, 2008, 07:49:09 » |
|
Ulalala! Najpierw Sim0n, teraz Kris... Kobiety, wy w tej swojej koalicji fajnych dup nie macie 
|
|
|
|
Pieprzyæ to co o nas mówi±, jeste¶my lud¼mi z pasj±.... Widzê ciê... 
|
|
|
Star Dust
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #169 : Lipiec 19, 2008, 09:10:33 » |
|
Ulalala! Najpierw Sim0n, teraz Kris... Kobiety, wy w tej swojej koalicji fajnych dup nie macie  poczulam sie adresatem wypowiedzi wiec pozwol ze odpowiem..... jest duzo naprawde goracych towarkow ale... juz zajeci, (juag inos, O&S, azja.,tien, speedy, i kolajne 1000 innych) cholernie niesmaili :/ (tych za duzo by wymieniac) majacy zakaz odzywania sie do mnie (jak gracze z CIC, VET, FZH i kilka innych sojuszy) moi gracze po za 5 boja sie mnie nie milosernie, legendy o moim dyktatorstwie juz dawno kraza po mapie (ale sa nie prawdziwe  ) no i niestety glowny problem: ... kobieta przy wladzy najwidoczniej wzbudza taki respekt ze nikt normalnego komplemnetu nie potrafi napisac.... a kilku w szeregach SS znalazo sie w miare odwaznych... pomijajac 80% tez bojacych sie  czy w damskiej czesci SS juz panuje zazdrosc  ?
|
|
|
|
|
|
|
xPoISoNx
~S¦_KS
Spamerek
Respekt +25/-2
P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 406
Libek (xPoISoNx)
|
 |
« Odpowiedz #170 : Lipiec 19, 2008, 09:59:16 » |
|
Star Dust  Ja lubie kobiety przy władzy, jednak ze mną miała byś ciężko.  Jak nawiejesz z tego ślubu to zadzwoń 888.. hehe idą do Ciebie moje toporki na stolicę jeżeli nie zjedzą po drodzę wszystkiego to powinni dobre czekoladki przynieść. SMACZNEGO  libi edit: mam te zdjęcia, nawet nowe sobie zrobiłem wczoraj i mam już całe 5!! tylko nie wiem gdzie je wrzucić...
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 19, 2008, 10:02:28 wys³ane przez xPoISoNx »
|
|
Gramy tutaj my: Liberator Poison 
|
|
|
Star Dust
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #171 : Lipiec 19, 2008, 10:18:06 » |
|
Star Dust  Ja lubie kobiety przy w³adzy, jednak ze mn± mia³a by¶ ciê¿ko.  To jak nawiejesz z tego ¶lubu to zadzwoñ 888.. hehe id± do Ciebie moje toporki na stolicê je¿eli nie zjedz± po drodzê wszystkiego to powinni dobre czekoladki przynie¶æ. SMACZNEGO  libi ciezko... hehehe, nigdy wiecej nie spojrzalbys na kobiete szefa nawet w realu  bardzo dobrze ze lubisz wyzwania  czekoladki to nie bardzo :/ jak kazda na diecie jestem... mzoe wyslij jakies kawiatki tylko tak duzoby konie nie zjadly  fotki jak raporty wstawia sie tak samo 
|
|
|
|
|
|
|
xPoISoNx
~S¦_KS
Spamerek
Respekt +25/-2
P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 406
Libek (xPoISoNx)
|
 |
« Odpowiedz #172 : Lipiec 19, 2008, 10:44:34 » |
|
No dobra, to tu macie moje zdjêcie. W rzeczywisto¶ci wygl±dam odwrotnie bo zdjêcie zrobione w lustrze  To by³o przed wczorajszym baletem dzi¶ wygl±dam o niebo gorzej... A i tak jako¶ na tym zdjêciu nie wygl±dam tak przystojnie jak w rzeczywisto¶ci. http://img244.imageshack.us/img244/8311/dsc00386ns1.jpg  Co do czekoladek to dosta³em wiadomo¶æ ¿e zjedzone. A Kwiaty? Hmm Je¿eli pasuj± takie ³adne kolorowe z oaz po drodzê miêdzy naszymi æwiartkami to jasne ¿e dostaniesz mnóstwo kwiatów. A to ¿e lubie gotowaæ nie znaczy ¿e nie umiem sobie radziæ z kobietami u w³adzy.  Mam w³a¶nie kobietê jako szefa. Dobra do¶æ spamu! Griss, do Ciebie te¿ lec± kwiaty  ju¿ 27letni, libi
|
|
|
|
Gramy tutaj my: Liberator Poison 
|
|
|
griss
S¦_SJ
Demon Spamu
Respekt +111/-28
P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 4840
Kochaj i szalej, nie pytaj co dalej.... :)
|
 |
« Odpowiedz #173 : Lipiec 19, 2008, 12:24:17 » |
|
czy w damskiej czesci SS juz panuje zazdrosc  ? £e... jaka zazdro¶æ My ich mia³y¶my kilka miesiêcy  Mo¿emy siê podzieliæ  O! Takie fajne jeste¶my  @ Liberatorku  Dziêki  
|
|
|
|
Pieprzyæ to co o nas mówi±, jeste¶my lud¼mi z pasj±.... Widzê ciê... 
|
|
|
Naamah
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #174 : Lipiec 19, 2008, 16:45:03 » |
|
czy w damskiej czesci SS juz panuje zazdrosc  ? £e... jaka zazdro¶æ My ich mia³y¶my kilka miesiêcy  Mo¿emy siê podzieliæ  O! Takie fajne jeste¶my  @ Liberatorku  Dziêki   hahaha co¶ czuje Griss ¿e macie ich do¶æ i pragniecie by¶my ich zabra³y xD xPoISoNx do mnie nie wpad³e¶ 
|
|
|
|
|
|
|
|