Elitarne forum

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: UWAGA!!!
Restart ¶wiata speed
Rejestracja bêdzie mo¿liwa od pi±tku 25. lipca. Gra rozpocznie siê w poniedzia³ek 28. lipca, o godz. 6:00.

Speed to ¶wiat, na którym akcja toczy siê 3 razy szybciej ni¿ na pozosta³ych serwerach.

Strony: 1 ... 12 13 [14] 15 16   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: WITAMY  (Przeczytany 85201 razy)
0 u¿ytkowników i 12 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Naamu¶
Go¶æ
« Odpowiedz #325 : Lipiec 23, 2008, 13:45:45 »

kiedy¶ musi byæ pierwszy raz xD
Grim&Evil
Go¶æ
« Odpowiedz #326 : Lipiec 23, 2008, 14:16:19 »

Ja tam ¿adnego bana ni ostrze¿enia nie mam, bo ja z tych grzecznych. A jak Wy dziewczêta 'zue' jeste¶cie to i ostrze¿enia dostajecie.

libi
Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Wiadomo¶ci: 342

Paranoid

« Odpowiedz #327 : Lipiec 23, 2008, 15:10:18 »

Grzeczny? A nie zuy? Czarcie marnotrawny, wyrodny synu Tatki, tego siê po Tobie nie spodziewa³em! Có¿ za wstyd na stare lata 

Dlaczego pasjonowa³o mnie z³o? Bo z³o jest ciekawe, intryguj±ce, podniecaj±ce, a dobro jest nudne jak flaki z olejem, tkliwe, ckliwe, usypiaj±ce, wata cukrowa!... Czkawka historii. Historia to nic innego jak nieustanna walka dobra ze z³em. Zazwyczaj wygrywa z³o...
Grim&Evil
Go¶æ
« Odpowiedz #328 : Lipiec 23, 2008, 15:43:05 »

Grzeczny? A nie zuy? Czarcie marnotrawny, wyrodny synu Tatki, tego siê po Tobie nie spodziewa³em! Có¿ za wstyd na stare lata 

Pierwszy Czarcie, obiecuje poprawê! Ostatnimi czasy by³em kuszony przez dobro, jednak we krwi nadal p³ynie czarna krew. Na dowód ¿em godny nazywaæ siê synem zuego Tatki zrobiê dzi¶ bardzo z³y uczynek. Postaram siê ¿eby by³ to jeden z najbardziej nikczemnych wybryków godny potêpienia... buaaaahahahaaaaa! Strzeszcie siê dziewice!!! Chichot

lib, mroczny&zuy!
Nefitys(wincent)
Administrator
Spamerek

Respekt +12/-2

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 590

Antychryst

« Odpowiedz #329 : Lipiec 23, 2008, 15:57:44 »

Inci zasmuce Cie gorsza nowina...

W Kawalerii Szatana jest ANIOL!!!  -to Arat podstepnie udaje czarta a z 3 kregu aniolkow jest Smutny

i z kim ja pracuje no....
Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #330 : Lipiec 23, 2008, 17:02:44 »

Cholerne cherubinki i inne serafiny, wszêdzie tego ta³atajstwa pe³no  Co za swiat, za moich czasów tego nie by³o!

Dlaczego pasjonowa³o mnie z³o? Bo z³o jest ciekawe, intryguj±ce, podniecaj±ce, a dobro jest nudne jak flaki z olejem, tkliwe, ckliwe, usypiaj±ce, wata cukrowa!... Czkawka historii. Historia to nic innego jak nieustanna walka dobra ze z³em. Zazwyczaj wygrywa z³o...
Princess
~S¦
Forumowicz
**

Respekt +669/-5

Wiadomo¶ci: 275

Obserwatorka :) na odwyku od plx ;]

« Odpowiedz #331 : Lipiec 23, 2008, 17:04:34 »

Cholerne cherubinki i inne serafiny, wszêdzie tego ta³atajstwa pe³no  Co za swiat, za moich czasów tego nie by³o!
Ale to brat Twój jest  Szok

A ¿e Mnie Pan Bóg stworzy³, A szatan opêta³, Na zawsze bêdê ¶wiêta I na zawsze przeklêta, Zdradliwa i wierna, Kochana i wredna, Zakrêcona i tajemnicza, Wra¿liwa i osch³a, Dobra i z³a, Pocz±tek i koniec, O to jestem Ja..

"Dzisiaj zginiemy w piekle dzisiaj bêdziemy w niebie"
Nefitys(wincent)
Administrator
Spamerek

Respekt +12/-2

Wiadomo¶ci: 590

Antychryst

« Odpowiedz #332 : Lipiec 23, 2008, 19:46:56 »

wiem wlasnie 

a tak apropo 3 krag to archanioly

ale moze jeszcze uda sie uratowac arata i go na zla droge sprowadzic...
Naamah
Go¶æ
« Odpowiedz #333 : Lipiec 23, 2008, 20:38:06 »

jak sie za niego zabiorê to od razu zejdzie xD A gdzie mój Libi jest  Buziak
Grim&Evil
Go¶æ
« Odpowiedz #334 : Lipiec 24, 2008, 07:11:23 »

Libi ciê¿ko pracuje.   

A dlaczego tu tak cicho? Nikt siê ju¿ nie odzywa?

lib
Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #335 : Lipiec 24, 2008, 07:15:23 »

Ano w³a¶nie, przynajmniej jeden spamuje jak Pan Szatan przykaza³. Ju¿ mia³em Was opieprzyæ. Ca³a noc w robocie i nic do czytania... przez Was musia³em pracowaæ, tfu!

darius4/wodaru
S¦_SJ
Forumowicz
*

Respekt +10/-2

Wiadomo¶ci: 216

« Odpowiedz #336 : Lipiec 24, 2008, 07:33:57 »

a co ca³a noc robi³e¶ w tej pracy,szuka³e¶ anio³ków w niebie i przeprowadza³e¶ rekrutacje do podziemia
Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #337 : Lipiec 24, 2008, 08:08:42 »

Tak dobrze to nie by³o... papierkowa robota g³ównie - cyrografy, sprawozdania z demoralizacji, ewidencja grzechów. Nuuuda  Smutny My¶la³em, ¿e przynajmniej z jak±¶ forumow± diabliczk± pospamujê na os³odê, a tu dupa.

Grim&Evil
Go¶æ
« Odpowiedz #338 : Lipiec 24, 2008, 09:02:51 »

Inci, mo¿e zatrudnimy Ci sekretarkê do pomocy. Ja proponujê  pani± diablicê z reklamy telefonii komórkowej, chyba heyah. Taka ³adna z ogonkiem. A widaæ ¿e nie ma tam co robiæ, to przy pisaniu sprawozdañ z demoralizacji na pewno siê przyda. Chichot

lib
Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #339 : Lipiec 24, 2008, 10:18:06 »

Z ogonkiem... mniam   Jestem za. W ramach rewan¿u mogê przysy³aæ ponêtne sukkubki do s³odkiego drêczonka we ¶nie.

Grim&Evil
Go¶æ
« Odpowiedz #340 : Lipiec 24, 2008, 10:39:29 »

OOO! To ja poproszê na 4:30 rano, bo wcze¶niej mam z kim¶ umówione  spotkanie we ¶nie...

lib
Trust
~S¦
Spamerek
**

Respekt +34/-9

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 496

Stairways to Haven

« Odpowiedz #341 : Lipiec 24, 2008, 11:24:42 »

omg czlowieka nie ma pare miesiecy i nawet Inci spamuje

Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #342 : Lipiec 24, 2008, 12:04:01 »

Zarazi³em siê... a lekarstwa jak dot±d nie wynale¼li  Zawstydzony

Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #343 : Lipiec 25, 2008, 11:56:35 »

Co siê dzieje? Jaka¶ zaraza wydusi³a spamerów? Ludzie... opamiêtajcie siê, mam dopiero 333 posty a to tylko po³owa w³a¶ciwej liczby!

SoMany
~S¦
Ekspert Spamu
**

Respekt +27/-33

Wiadomo¶ci: 1009

emeryt

« Odpowiedz #344 : Lipiec 25, 2008, 12:47:04 »

Zaraza zwana totalnym otêpieniem zabi³a wszystkich tylko ja ciezko ranny i wymmêczony procesami zachodz±cymi w moim organizmie prze¿y³em
ale mnie Arat w filmie do spamerów nie zaliczy³ to nie bêdê spamowa³.

Ten kto nie zaatakuje pierwszy, ten zostanie zaatakowany

emeryt...

http://www.sojuszspeed.darmowefora.pl/index.php?topic=2556.0
Star Dust
Go¶æ
« Odpowiedz #345 : Lipiec 25, 2008, 13:20:10 »

Juz sie przenisliscie na nowe forum? Czy kazdy wakacje czuje?... spamu brak, szokda Smutny
Naamah
Go¶æ
« Odpowiedz #346 : Lipiec 25, 2008, 13:23:43 »

za to na naszym Aga spam kwitnie  a¿ jestem w szoku
Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #347 : Lipiec 25, 2008, 13:27:34 »

Ja tam jestem w ¿yciowej formie, mogê spamowaæ za trzech.

SoMany
~S¦
Ekspert Spamu
**

Respekt +27/-33

Wiadomo¶ci: 1009

emeryt

« Odpowiedz #348 : Lipiec 25, 2008, 14:25:47 »

spamowac nie ma z kim.
Spamerów gdzie¶ wciê³o mój spam g³ównie opiera siê na s³owie buu wiêc do³±cze to i tu!

Ten kto nie zaatakuje pierwszy, ten zostanie zaatakowany

emeryt...

http://www.sojuszspeed.darmowefora.pl/index.php?topic=2556.0
xPoISoNx
~S¦_KS
Spamerek
*

Respekt +25/-2

Wiadomo¶ci: 406

Libek (xPoISoNx)

« Odpowiedz #349 : Lipiec 25, 2008, 15:03:53 »

Nie wiem co napisaæ, ale napiszê ¿e nie wiem bo jakbym nie napisa³ to by¶cie nie wiedzieli ¿e ja nie wiem..

gupeczek lib Chichot

Gramy tutaj my:
Liberator
Poison

Strony: 1 ... 12 13 [14] 15 16   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

wolodyjowskiego duealllupi manadadelobosdia-o-noche speedwayarena2013 novasaecula