Elitarne forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: UWAGA!!!
Restart Âświata speed
Rejestracja bĂŞdzie moÂżliwa od piÂątku 25. lipca. Gra rozpocznie siĂŞ w poniedziaÂłek 28. lipca, o godz. 6:00.

Speed to Âświat, na ktĂłrym akcja toczy siĂŞ 3 razy szybciej niÂż na pozostaÂłych serwerach.

Strony: 1 ... 12 13 [14] 15 16   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WITAMY  (Przeczytany 85474 razy)
NaamuÂś
Gość
« Odpowiedz #325 : Lipiec 23, 2008, 13:45:45 »

kiedyÂś musi byĂŚ pierwszy raz xD
Grim&Evil
Gość
« Odpowiedz #326 : Lipiec 23, 2008, 14:16:19 »

Ja tam Âżadnego bana ni ostrzeÂżenia nie mam, bo ja z tych grzecznych. A jak Wy dziewczĂŞta 'zue' jesteÂście to i ostrzeÂżenia dostajecie.

libi
Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #327 : Lipiec 23, 2008, 15:10:18 »

Grzeczny? A nie zuy? Czarcie marnotrawny, wyrodny synu Tatki, tego siĂŞ po Tobie nie spodziewaÂłem! Có¿ za wstyd na stare lata 

Dlaczego pasjonowaÂło mnie zÂło? Bo zÂło jest ciekawe, intrygujÂące, podniecajÂące, a dobro jest nudne jak flaki z olejem, tkliwe, ckliwe, usypiajÂące, wata cukrowa!... Czkawka historii. Historia to nic innego jak nieustanna walka dobra ze zÂłem. Zazwyczaj wygrywa zÂło...
Grim&Evil
Gość
« Odpowiedz #328 : Lipiec 23, 2008, 15:43:05 »

Grzeczny? A nie zuy? Czarcie marnotrawny, wyrodny synu Tatki, tego siĂŞ po Tobie nie spodziewaÂłem! Có¿ za wstyd na stare lata 

Pierwszy Czarcie, obiecuje poprawĂŞ! Ostatnimi czasy byÂłem kuszony przez dobro, jednak we krwi nadal pÂłynie czarna krew. Na dowĂłd Âżem godny nazywaĂŚ siĂŞ synem zuego Tatki zrobiĂŞ dziÂś bardzo zÂły uczynek. Postaram siĂŞ Âżeby byÂł to jeden z najbardziej nikczemnych wybrykĂłw godny potĂŞpienia... buaaaahahahaaaaa! Strzeszcie siĂŞ dziewice!!! Chichot

lib, mroczny&zuy!
Nefitys(wincent)
Administrator
Spamerek

Respekt +12/-2

Antychryst

« Odpowiedz #329 : Lipiec 23, 2008, 15:57:44 »

Inci zasmuce Cie gorsza nowina...

W Kawalerii Szatana jest ANIOL!!!  -to Arat podstepnie udaje czarta a z 3 kregu aniolkow jest Smutny

i z kim ja pracuje no....
Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #330 : Lipiec 23, 2008, 17:02:44 »

Cholerne cherubinki i inne serafiny, wszĂŞdzie tego taÂłatajstwa peÂłno  Co za swiat, za moich czasĂłw tego nie byÂło!

Dlaczego pasjonowaÂło mnie zÂło? Bo zÂło jest ciekawe, intrygujÂące, podniecajÂące, a dobro jest nudne jak flaki z olejem, tkliwe, ckliwe, usypiajÂące, wata cukrowa!... Czkawka historii. Historia to nic innego jak nieustanna walka dobra ze zÂłem. Zazwyczaj wygrywa zÂło...
Princess
~SÂŚ
Forumowicz
**

Respekt +669/-5

Obserwatorka :) na odwyku od plx ;]

« Odpowiedz #331 : Lipiec 23, 2008, 17:04:34 »

Cholerne cherubinki i inne serafiny, wszĂŞdzie tego taÂłatajstwa peÂłno  Co za swiat, za moich czasĂłw tego nie byÂło!
Ale to brat TwĂłj jest  Szok

A Âże Mnie Pan BĂłg stworzyÂł, A szatan opĂŞtaÂł, Na zawsze bĂŞdĂŞ ÂświĂŞta I na zawsze przeklĂŞta, Zdradliwa i wierna, Kochana i wredna, ZakrĂŞcona i tajemnicza, WraÂżliwa i oschÂła, Dobra i zÂła, PoczÂątek i koniec, O to jestem Ja..

"Dzisiaj zginiemy w piekle dzisiaj bĂŞdziemy w niebie"
Nefitys(wincent)
Administrator
Spamerek

Respekt +12/-2

Antychryst

« Odpowiedz #332 : Lipiec 23, 2008, 19:46:56 »

wiem wlasnie 

a tak apropo 3 krag to archanioly

ale moze jeszcze uda sie uratowac arata i go na zla droge sprowadzic...
Naamah
Gość
« Odpowiedz #333 : Lipiec 23, 2008, 20:38:06 »

jak sie za niego zabiorĂŞ to od razu zejdzie xD A gdzie mĂłj Libi jest  Buziak
Grim&Evil
Gość
« Odpowiedz #334 : Lipiec 24, 2008, 07:11:23 »

Libi ciĂŞÂżko pracuje.   

A dlaczego tu tak cicho? Nikt siĂŞ juÂż nie odzywa?

lib
Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #335 : Lipiec 24, 2008, 07:15:23 »

Ano wÂłaÂśnie, przynajmniej jeden spamuje jak Pan Szatan przykazaÂł. JuÂż miaÂłem Was opieprzyĂŚ. CaÂła noc w robocie i nic do czytania... przez Was musiaÂłem pracowaĂŚ, tfu!

darius4/wodaru
SÂŚ_SJ
Forumowicz
*

Respekt +10/-2

« Odpowiedz #336 : Lipiec 24, 2008, 07:33:57 »

a co caÂła noc robiÂłeÂś w tej pracy,szukaÂłeÂś anioÂłkĂłw w niebie i przeprowadzaÂłeÂś rekrutacje do podziemia
Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #337 : Lipiec 24, 2008, 08:08:42 »

Tak dobrze to nie byÂło... papierkowa robota g³ównie - cyrografy, sprawozdania z demoralizacji, ewidencja grzechĂłw. Nuuuda  Smutny MyÂślaÂłem, Âże przynajmniej z jak¹œ forumowÂą diabliczkÂą pospamujĂŞ na osÂłodĂŞ, a tu dupa.

Grim&Evil
Gość
« Odpowiedz #338 : Lipiec 24, 2008, 09:02:51 »

Inci, moÂże zatrudnimy Ci sekretarkĂŞ do pomocy. Ja proponujĂŞ  paniÂą diablicĂŞ z reklamy telefonii komĂłrkowej, chyba heyah. Taka Âładna z ogonkiem. A widaĂŚ Âże nie ma tam co robiĂŚ, to przy pisaniu sprawozdaĂą z demoralizacji na pewno siĂŞ przyda. Chichot

lib
Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #339 : Lipiec 24, 2008, 10:18:06 »

Z ogonkiem... mniam   Jestem za. W ramach rewanÂżu mogĂŞ przysyÂłaĂŚ ponĂŞtne sukkubki do sÂłodkiego drĂŞczonka we Âśnie.

Grim&Evil
Gość
« Odpowiedz #340 : Lipiec 24, 2008, 10:39:29 »

OOO! To ja poproszĂŞ na 4:30 rano, bo wczeÂśniej mam z kimÂś umĂłwione  spotkanie we Âśnie...

lib
Trust
~SÂŚ
Spamerek
**

Respekt +34/-9

Stairways to Haven

« Odpowiedz #341 : Lipiec 24, 2008, 11:24:42 »

omg czlowieka nie ma pare miesiecy i nawet Inci spamuje

Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #342 : Lipiec 24, 2008, 12:04:01 »

ZaraziÂłem siĂŞ... a lekarstwa jak dotÂąd nie wynaleÂźli  Zawstydzony

Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #343 : Lipiec 25, 2008, 11:56:35 »

Co siĂŞ dzieje? JakaÂś zaraza wydusiÂła spamerĂłw? Ludzie... opamiĂŞtajcie siĂŞ, mam dopiero 333 posty a to tylko poÂłowa wÂłaÂściwej liczby!

SoMany
~SÂŚ
Ekspert Spamu
**

Respekt +27/-33

emeryt

« Odpowiedz #344 : Lipiec 25, 2008, 12:47:04 »

Zaraza zwana totalnym otĂŞpieniem zabiÂła wszystkich tylko ja ciezko ranny i wymmĂŞczony procesami zachodzÂącymi w moim organizmie przeÂżyÂłem
ale mnie Arat w filmie do spamerĂłw nie zaliczyÂł to nie bĂŞdĂŞ spamowaÂł.

Ten kto nie zaatakuje pierwszy, ten zostanie zaatakowany

emeryt...

http://www.sojuszspeed.darmowefora.pl/index.php?topic=2556.0
Star Dust
Gość
« Odpowiedz #345 : Lipiec 25, 2008, 13:20:10 »

Juz sie przenisliscie na nowe forum? Czy kazdy wakacje czuje?... spamu brak, szokda Smutny
Naamah
Gość
« Odpowiedz #346 : Lipiec 25, 2008, 13:23:43 »

za to na naszym Aga spam kwitnie  aÂż jestem w szoku
Inci
Pierwszy Czart Koalicji
Administrator
Forumowicz

Respekt +40/-10

Paranoid

« Odpowiedz #347 : Lipiec 25, 2008, 13:27:34 »

Ja tam jestem w Âżyciowej formie, mogĂŞ spamowaĂŚ za trzech.

SoMany
~SÂŚ
Ekspert Spamu
**

Respekt +27/-33

emeryt

« Odpowiedz #348 : Lipiec 25, 2008, 14:25:47 »

spamowac nie ma z kim.
Spamerów gdzieœ wciê³o mój spam g³ównie opiera siê na s³owie buu wiêc do³¹cze to i tu!

Ten kto nie zaatakuje pierwszy, ten zostanie zaatakowany

emeryt...

http://www.sojuszspeed.darmowefora.pl/index.php?topic=2556.0
xPoISoNx
~SÂŚ_KS
Spamerek
*

Respekt +25/-2

Libek (xPoISoNx)

« Odpowiedz #349 : Lipiec 25, 2008, 15:03:53 »

Nie wiem co napisaĂŚ, ale napiszĂŞ Âże nie wiem bo jakbym nie napisaÂł to byÂście nie wiedzieli Âże ja nie wiem..

gupeczek lib Chichot

Gramy tutaj my:
Liberator
Poison

Strony: 1 ... 12 13 [14] 15 16   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

sojuszspeed batawia novasaecula manadadelobosdia-o-noche speedwayarena2013